Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τηλ: 2107610020

Κιν: 6909190071

0 Your Καλάθι

Εταιρική Εκπαίδευση-Megasoft

Σάββατο, 30 Νοέμβριος 2019
από John Doe

Σεμινάριο Megasoft

Η INTEPROF επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό , το οποίο θεωρεί βασικό παράγοντα για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και την ανάπτυξή της. Καλλιεργεί τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τους συνεργάτες της και τους παρέχει το προνόμιο της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτισή τους, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.

Στα πλαίσια συνεργασίας με την Megasoft ώς επίσημος μεταπωλητής αναπτύσσει πρόγραμμα συνεχούς επιμόρφωσης των συνεργατών της με παρακολούθηση σεμιναρίων που αφορούν τον κλάδο και εφαρμογής νέων τεχνολογιών.


Σεμινάρια

Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, στελέχη της εταιρείας παρακολούθησαν σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Megasoft, στις 30/11/2019 και ενημερώθηκαν για καινοτομίες και νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στις εφαρμογές PRISMA Win το τελευταίο διάστημα, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν τη νέα πρόταση της Megasoft για το e-order στην Εστίαση.
Επιπλέον,  ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα φορολογικά και τα νέα δεδομένα που φέρνουν τα Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ και το myDATA μέσα από μία αναλυτική παρουσίαση, ενώ παράλληλα είδαν πως οι εφαρμογές PRISMA Win είναι έτοιμες να ανταποκριθούν άψογα σε όλες τις φορολογικές απαιτήσεις.