Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τηλ: 2107610020

Κιν: 6909190071

0 Your Καλάθι

Εγκεκριμένος προμηθευτής για τα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού ΜμΕ

 

 Η iNTEPROF διαθέτει κατηγορίες ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών που προβλέπονται και είναι επιλέξιμες από τα προγράμματα.
Η iNTEPROF, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις διαδικασίες που ορίζει η Κοινωνία της Πληροφορίας για τα Προγράμματα Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ και Ψηφιακές Συναλλαγές, έλαβε έγκριση και συμμετέχει ως προμηθευτής , σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


Το πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων είναι μέρος του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 και στοχεύει στην ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας, με σκοπό να εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία.

Η iNTEPROF διαθέτει κατηγορίες ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών που προβλέπονται και είναι επιλέξιμες από τα προγράμματα και οι δικαιούχοι θα μπορούν, με την έγκρισή τους, να τις αναζητήσουν, να τις επιλέξουν και να τις αποκτήσουν με επιδότηση 90%.
Σε ποιους απευθύνονται τα προγράμματα Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ και Ψηφιακές Συναλλαγές;
Σε έναν μεγάλο αριθμό υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν ιδρυθεί/συσταθεί πριν την 01.01.2022 και πληρούν τις προϋποθέσεις που καθορίζει το πρόγραμμα.
Πότε ξεκινάει;
Η πλατφόρμα έχει ανοίξει και δέχεται αιτήσεις ήδη από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Πότε λήγει;
Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν οι δικαιούχοι μέχρι και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Ποιο είναι το ύψος της επιχορήγησης;
Το ύψος της ενίσχυσης / ποσό εξαργύρωσης είναι το 90% ή το 100% του πραγματικού κόστους των προμηθευόμενων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών (ανάλογα με τη δράση).

Τι επιδοτείται;
Ψηφιακά προϊόντα & υπηρεσίες.
Eνδεικτικά: Εφαρμογές Εμπορικού Λογισμικού, ERP, Εφαρμογές πωλήσεων, κρατήσεων, παραγγελειοληψίας και τιμολόγησης (PoS, Invoicing κ.τ.λ.), Φορητή Τιμολόγηση κ.ά..