Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τηλ: 2107610020

Κιν: 6909190071

Ενημέρωση για ΕΑΦΔΣΣ 'Tax Manager'

Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019
από John Doe

Αγαπητοί συνεργάτες,

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, ο φορολογικός μηχανισμός σήμανσης TAX MANAGER αποτέλεσε τον πρώτο σε πωλήσεις μηχανισμό στην Ελληνική αγορά, στη χρήση του οποίου στήριξαν την καθημερινή τους λειτουργία χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις.

Η UNISOFT στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των δραστηριοτήτων της αποφάσισε να διακόψει τις πωλήσεις των φορολογικών μηχανισμών σήμανσης και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη κατασκευή επιχειρηματικού λογισμικού.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να ολοκληρωθεί μια συμφωνία εμπορικής διάθεσης ενός νέου Φορολογικού Μηχανισμού (τύπου Β), πλήρως συμβατού με όλες τις εφαρμογές της UNISOFT (CAPITAL B.O.S., ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P., ATLANTIS E.R.P. & ATLANTIS Entry E.R.P.), οπότε και θα σας ενημερώσουμε με νεότερη επιστολή μας.

Η UNISOFT, θα συνεχίσει να συντηρεί τον driver του φορολογικού μηχανισμού σήμανσης TAX MANAGER για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, ώστε να μην αντιμετωπίσετε κανένα απολύτως πρόβλημα σε οποιαδήποτε φορολογική αλλαγή.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι , όλες οι υπόλοιπες λειτουργικές
δραστηριότητες του τμήματος φορολογικών μηχανισμών (τηλεφωνική υποστήριξη,
service, ανταλλακτικά, κ.λ.π.) θα παρέχονται από την εταιρία μας κανονικά.